‘Nobel’e talip olacağız’

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, kardeş belediyelerle Kardeş Belediyeler Birliği kuracaklarını ve her yıl bir kardeş kentte barış rekoru kırıp Nobel Barış Ödülü’ne talip olacaklarını söyledi.

‘Nobel’e talip olacağız’

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, görev süresinde gerçekleştirdiği projelerle ilgili bilgi verdi. Türkyılmaz, “Bizden önceki yönetimlerin 30 yılda yapmadıkları veya yapamadıkları işleri bizler göreve geldikten sonraki süre içerisinde fazlasıyla yaptığımızı herkes biliyor. Aslında bir mucize gerçekleştiriyoruz. Çünkü belediyeyi 30 milyon TL olan borçla devraldık. Bugün bunun hemen hemen yarısını ödeyerek, borcumuzu 17 milyon 300 bin TL’ye kadar indirdik” diye konuştu.

BARIŞ REKORU

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Kardeş belediyelerimizle birlikte Kardeş Belediyeler Birliği kuracağız ve her yıl bir kardeş kentimizde barış rekoru kıracağız ve Nobel Barış Ödülü’ne de talip olacağız” dedi. 

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ayrıca, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü sahil projesinin aksadığını ve bunun belediye yönetimi ile müteahhitler arasındaki çekişmeden kaynaklandığını öne sürdü. Türkyılmaz, bu durumdan Mudanya’nın zarar gördüğünü ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X