Nöbet tutmama eylemine devam

Milli Eğitim Müdürlüğü önünde basın açıklaması yapan Eğitim-Sen Bursa Şubesi Başkanı Güney Özkılınç, okullarda nöbet tutmama eylemine devam edeceklerini belirterek, ‘Bundan sonra okullarda yaşanacak olumsuzluklardan biz sorumlu değiliz’ dediler.

Nöbet tutmama eylemine devam

Okullarda uygulanan nöbet sisteminin fazla mesai olarak ücretlendirilmesi yönünde nöbet tutmama eylemi başlattıklarını anlatan  Özkılınç,  eyleme destek veren üyelerinin baskıya maruz kaldıklarını söyledi.

Bundan sonra okullarda yaşanacak sorunlardan kendilerinin sorumlu olmayacağını belirten Güney Özkılınç, şunları söyledi:

‘Buradan velilerimize de sesleniyoruz. Okullarda, özellikle teneffüslerde bundan böyle yaşanacak sorunlar, öğrencilerin yaşayacağı sorunlardan sorumlu olan bakanlıktır, mili eğitim müdürlükleridir, okul müdürleridir. Nöbet sürecinde ücret verilmediği için nöbet tutulmamasından kaynaklı bu günden itibaren Bursa’da yaşanacak her tür sorunun nedeni kendileridir.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X