Nöbetçi değilim!

Jorquera, ‘İnsanlar benim hayatımda hangi olaylardan geçtiğimi, geçen sezon boyunca nasıl olaylar yaşadığımı bilmiyorlar. Şükürler olsun ki, hepsi geçmişte kaldı’ dedi.

Nöbetçi değilim!

Bursaspor’da sonradan oyunu girdiği maçlarda skora katkı koyan Şilili orta saha oyuncusu Cristobal Jorquera, ‘Nöbetçi’ kelimesinden hoşlanmadığını söyledi. Jorquera, ‘Daha doğru ifade etmem gerekirse takımıma yardım etmenin ötesinde bir hedefim yok. Takımıma yardım edebildiğim kadar kendimi değerli hissediyorum. Nöbetçi golcü değil, başında nöbetçi olan herhangi bir etiketi çok sevdiğimi söyleyemem. Bütün oyuncular gibi ben de oynamak isterim ve bunun için de 11’de başlamak beni daha fazla mutlu eder ama tabi bu benim elimde olan bir tercih değil’ dedi. 

Zor günler geçirdim

Özellikle geçen sezon zor günler geçirdiğini vurgulayan Şilili oyuncu, ‘İnsanlar benim hayatımda hangi olaylardan geçtiğimi, geçen sezon boyunca nasıl olaylar yaşadığımı bilmiyorlar. Dolayısıyla bu şekilde düşünmeleri çok normal ama çok zor günler geçirdiğimi, başka olaylar yaşadığımı söyleyebilirim. Şükürler olsun ki bunlar geçmişte kaldı. Ben hem o olayları düzeltmiş, hem takıma, şehre daha fazla adaptasyon olmuş birisi olarak hissediyorum kendimi. Bütün bunları üzerine koyduğumuzda saha içindeki katkımın yükseldiğini görmek çok zorlaşmıyor. Saha içinde yaptıklarım gözle görülür şekilde değişmiş olabilir ama bunun devamını getirmek ve korumaya çalışmak benim şu andaki hedefim’ diye konuştu. 

28 yaşındaki Şilili yıldız küçük bir sakatlık yaşadığını ve milli takım arasının kendisine iyi geldiğini söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X