Nöbetçi eczaneye giden kıza tecavüz!

Samsun’da annesinin başının ağrıması üzerine gece yarısı eczaneye ilaç almaya giden 17 yaşındaki kızı zorla evine götürerek tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan şahsın yargılanmasına başlandı.

Nöbetçi eczaneye giden kıza tecavüz!

Olay, İlkadım ilçesi Hançerli Mahallesi’nde 25 Ağustos 2015 tarihinde gece yarısı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kafeteryada çalışan 17 yaşındaki A.T. adlı kız, gece iş çıkışı taksi tutup Hastane Mahallesi’ndeki evine geldi. Ancak annesi 59 yaşındaki E.T., başının çok ağrıdığını belirterek kızı A.T.’den nöbetçi eczaneden ilaç almasını istedi. Nöbetçi eczaneden ilaç almak için evden ayrılan A.T., Samsun Cumhuriyet Meydanı yakınında alkollü olduğu ileri sürülen 36 yaşındaki B.K. ile karşılaştı. B.K., A.T.’nin kolundan tutarak tehdit edip götürdüğü evde zorla alıkoyup tecavüz etti. Evine giden A.T., annesine kendisini alkollü bir kişinin tehdit edip bir eve götürdüğünü, burada darp ettiğini ve tehditle zorla tecavüz ettiğini söyledi. Anne olayı mahalle muhtarına bildirdi, muhtar da polise haber verdi. 

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alınan B.K., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. B.K. hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde “cebir, tehdit ve hile kullanılarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçlarından dava açıldı. 

Bugün görülen davanın ilk duruşmasında ifade veren B.K., hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, “Atılı suçlamayı kabul etmiyorum. A.T.’yi olay gecesi sokakta gördüm. Çok bitkin ve yorgundu. Bu saatte niçin dışarıda olduğunu sordum. Bana eve gidemeyeceğini söyledi. Ben de çok garibanlık yaşadım ve sokaklarda yaşadım. Kendisine acıdım ve eve götürdüm. Bitkin olduğu için düşmesin diye kolundan tutarak eve götürdüm. Kalacak yeri yok diye eve götürdüm. Banyo yapmak istedi. Ben de izin verdim. Bornoz ve havlular kanlıydı. Ben hasta zannettim. Belki benden önce birileri kendisine tecavüz etmiş olabilir. Ancak ben kendisine sadece yardım ettim. Aynı durumda sokakta bir başkasını görsem yine yandım ederim. Suçsuzum, tahliyemi ve beratımı istiyorum” dedi.

Anne E.T. ise sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek, “Başım ağrıyordu. Kızıma ilaç almasını söyledim. Evden ayrıldı ve dönmedi. Gece yarısıydı. Ben uyuya kalmışım. Sabah 06.30 gibi eve geldiğinde tecavüze uğradığını söyledi. Ben de olayı muhtara haber verdim. Muhtar da polise bildirdi. Sanığın cezalandırılmasını istiyorum” diye konuştu.

Yaşadığı olayı anlatan 17 yaşındaki A.T., “İlaç almak için nöbetçi eczaneye gidiyordum. Yolda beni durdurdu ve kolumdan tuttu. Aşırı derecede alkollüydü. Beni öldürmekle tehdit etti. Kolumdan tutarak evine götürdü. Çok bağırdım ancak gece olduğu için kimse beni duymadı. Sonra tehdit edip beni susturdu. Zorla götürdüğü evden tecavüz etti. Kızlığımı bozdu. Burada da bağırınca beni kimsenin duymayacağını söyledi. Ağzımı kapattı. Beni burada tokatlayıp zorla ve tehditle tecavüz etti. Şikayetçiyim” şeklinde konuştu.

Mahkeme heyeti B.K.’nin tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X