Nöbete desteğe devam

Yıldırım Belediyesi, milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmak için meydanlara dökülen demokrasi nöbetçilerine destek olmayı sürdürüyor.

Nöbete desteğe devam

15 Temmuz gecesinden itibaren meydanları dolduran vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için adeta seferberlik ilan eden Yıldırım Belediyesi, binlerce paket kumanya ve on binlerce pet şişe su dağıtıyor. Öte yandan dağıtılan on binlerce bayrak ile meydanlar ay-yıldızla süslenirken, belediye ekiplerince demokrasi nöbetçilerine çorba dağıtımı da gerçekleştiriliyor.

ONURLU DURUŞUMUZU SÜRDÜRECEĞİZ

15 Temmuz direnişiyle statü farkı gözetmeksizin 7’den 70’e herkesin meydanları doldurduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Özgürlüğüne, demokrasiye ve vatanına sahip çıkan değerli milletimize destek olmak bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Cumhurbaşkanımız Başkomutan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci bir emrine kadar direnişimizi devam ettirerek onurlu duruşumuzu sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X