NOSAB Hizmet Binası’nda sona doğru

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) Müteşebbis Heyeti, yapımında son aşamaya gelinen yeni NOSAB Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulundu.

NOSAB Hizmet Binası’nda sona doğru

4 bin 450 metrekarelik idari bina, 2 bin 250 metrekarelik bankalar alanı, bin 195 metrekarelik kreşi ve 980 metrekarelik otoparkı ile toplamda 8 bin 875 metrekarelik net alan üzerine yapılan NOSAB’ın Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası’nın inşaatında sona yaklaşıldı. NOSAB Başkanı Mehmet Fikri Ünal, mutluluğunu dile getirirken, NOSAB Müteşebbis Heyeti Başkanı Yalçın Aras da, ”Halen kullanmakta olduğumuz yapı, gelişen ve büyüyen NOSAB’ın ve NOSAB’lı sanayicinin ihtiyaçlarını karşılamıyordu. Sanayicilerimizin taleplerini ve gerçekleri gözardı edemeyerek böyle bir yatırıma giriştik. Bugün yeni binamızın inşaatı büyük ölçüde bittiğini yerinde inceleyerek gördük. NOSAB’a, NOSAB’lı sanayicilerimize çok yakışacağını düşündüğümüz hizmet binamızda temmuz ayı sonu gibi açılışı yapma planımız var. Bu konuda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X