Note 7 sahiplerine iyi haber

Haftalardır patlama haberleri ile gündeme gelen Galaxy Note 7’ler bu sefer kullanıcılarını sevindirecek bir haber ile gündemde.

Note 7 sahiplerine iyi haber

Geçtiğimiz günlerde Reuters’ın Güney Kore medyasına dayandırdığı haberde , Samsung’un, müşterilerinin gönlünü almak için bir kampanyaya imza atmaya hazırlandığı bilgisine yer verilmişti.

Aynı haberde şirketin Note 8 ve S8 modellerinde (2017’de tanıtılması bekleniyor) Note 7 kullanıcılarına yüzde 50 indirim suncağı bilgisine yer verilmişti.

Güney Kore merkezli şirket Note 7 sahiplerin, şimdiden benzer bir programa dahil etti. Şirket, S7 satın alan Note 7 sahiplerine bu ürünleri indirimli sunma kararı aldı. Samsung’un bu kararı Reuters’ın iddiasının ilk adımı olarak yorumlandı.

Peki henüz tanıtılmayan, Samsung’un önümüzdeki yıl kampanyaya dahil edeceği tahmin edilen Galaxy S8’in özellikleri neler? İşte iddialar…

– Batarya: 4000 mAh

– Ön kamera: 8 MP

– Arka kamera: 16 MP

– Hafıza: 64 ve 128 GB

– 6 GB RAM

– Fiyat: 850 dolar (ABD fiyatı)

– İşlemci: Exynos serisi

– Ekran boyutu: 5.2 inç

– Ekran çözünürlüğü: 4096 x 2160 (4K)

– Siyah, altın, mavi ve beyaz renk seçenekleri ile gelmesine kesin gözüyle bakılan cihazın Nisan 2017’de tanıtılacağı tahmin ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X