Nova ‘Edebiyat Günleri’nin konuğu Yazar Ahmet Ümit

Nova Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri “Edebiyat Günleri” etkinliğinde Türk edebiyatında polisiye roman türünde önemli bir isim olan Ahmet Ümit’le bir araya geldi.

Nova ‘Edebiyat Günleri’nin konuğu Yazar Ahmet Ümit

Nova Okulları Kültür Salonunda gerçekleşen söyleşiye büyük ilgi vardı. Söyleyişiye geçilmeden önce Nova Fen Lisesi öğrencisi Ceren Karapınar tarafından yazar tanıtıldı, Ahmet Ümit’in günümüz edebiyatı için önemli bir yazar olduğu vurgusu yapıldı. 

Nova Okullarında olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Ümit, yazarlık serüveniyle ilgili merak edilenleri anlattı. Yazarlığın, olan bir durumu fark ettirmek olduğu ve eserlerin de bu durum üzerinde inşa edildiğini ifade etti. 

Ahmet Ümit’e yazarlığı ve kitapları hakkında sorular da soran öğrenciler, söyleşiden çok zevk aldıklarını ifade ettiler. 

Söyleşi sonunda Nova Okulları Müdürü Sami Sarıoğlu da kültür-sanat etkinliklerine çok önem verdiklerini belirterek, polisiye romanlarıyla bilinen Ahmet Ümit’i Nova Okullarında ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X