Nuh diyor peygamber demiyor

Olcan Adın, Galatasaray’daki parasını almadan Bursaspor’la masaya oturmuyor.

Nuh diyor peygamber demiyor

Sarı kırmızılı kulüpten yaklaşık 3 milyon TL alacağı bulunan ve yıllık 1.8 milyon Euro’ya oynayan deneyimli oyuncu, yeşil beyazlı yönetimin elini ayağını bağlamış durumda. 

Bursaspor’da gerek Başkan Ali Ay’ın gerekse Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kadroda görmek istediklerini açıkladığı Olcan Adın transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor.


Emre Taşdemir’in sakatlığının ardından hem savunmada hem de ileride oynayacak bir oyuncu bakan yeşil beyazlılar, Olcan’da karar kılmış ve gerek Galatasaray’la gerekse oyuncunun kendisiyle temasa geçmişti. 

NE YAPACAKLARINI ŞAŞIRDILAR

İşin Galatasaray boyutunda gelişmeler olumlu giderken, Olcan Adın’ın sarı kırmızılı kulüple yaşadığı sorunlar transferde en büyük sorunu oluşturuyor. 31 yaşındaki oyuncunun geçmiş dönemden alacaklarının hepsini istediği ve bu rakamı almadan hiçbir kulüple masaya oturmayacağı ilettiği öğrenildi. Yaşanan bu olay Bursaspor yönetiminin elini kolunu bağlamış durumda. 

YARI YARIYA VERELİM

Oyuncuyu ikna etmek için çaba sarfeden Ali Ay yönetiminin, şuana kadar herhangi bir sonuç alamadığı belirtildi.


Olcan’ın menajerlerine Galatasaray’la olan sorunun halledilmesi durumunda Bursaspor’la görüşme talimatı verdiği belirtildi. Galatasaray’dan yaklaşık 3 milyon TL alacağı bulunan ve yıllık 1.8 milyon Euro kazanan deneyimli oyuncu için Bursaspor, Galatasaray’a bu rakamın yarı yarıya verilmesi yönünde bir teklif sunmuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X