Nuran Dutlu’nun annesi: ‘En ağır şekilde cezalandırılsınlar’

Geçtiğimiz yıl ocak ayında, dövülüp boğularak öldürülen, elleri bileklerinden kesilen 21 yaşındaki Nuran Dutlu’nun annesi Hediye Görmüş, kızını öldüren sanıkların en ağır şekilde cezalandırılmalarını istedi.

Nuran Dutlu’nun annesi: ‘En ağır şekilde cezalandırılsınlar’

Geçen yıl ocak ayında meydana gelen olayda, İzmit ile Kandıra arasındaki yolun Çayırköy mevkiinde Nuran Dutlu’nun cesedi bulunmuştu. Elleri bileklerinden kesilen Nuran Dutlu’nun öldürülmesiyle ilgili olarak Muhammet Yıldız ile kız arkadaşı Sertaç Özer tutuklanmıştı. Muhammet Yıldız, Nuran Dutlu’yu 5 bin TL’lik borcunu ödememesi nedeniyle çıkan tartışmada Bursa’da iple boğarak öldürdüğünü, ellerini kestiğini, cesedi ise Kandıra yolunda attıklarını söyledi.

Kocaeli 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Muhammet Yıldız, Sertaç Özer ve tutuksuz yargılanan Vedat Ay ile öldürülen Nuran Dutlu’nun annesi Hediye Görmüş katıldı.

Hediye Görmüş’ün avukat Esin Yeşilırmak sanıklara en ağır cezanın verilmesini istediklerini söyleyerek, “Cinayetin vahşice işlenmesi nedeniyle sanıklar hakkında herhangi bir indirim yapılmamasını talep ediyoruz ve en ağır şekilde cezalandırılsınlar” dedi. Duruşmada söz alan anne Hediye Görmüş ise avukatın söylediklerine katıldığını ve sanıkların en ağır şekilde cezalandırılmalarını istediklerini söyledi.

Mahkeme heyeti sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar vererek duruşmayı 8 Aralık tarihine erteledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X