Nuray Koçan bugün toprağa verilecek

Suruç’taki saldırıda yaşamını yitiren Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Nuray Koçan’ın cenazesi, bugün Güzalyalı Merkez Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Güzelyalı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Nuray Koçan bugün toprağa verilecek

Nuray’ın cenazesi dün ailesi tarafından Gaziantep’ten alındı. Cenaze önce uçakla İstanbul’a ardından karayolu ile Güzelyalı’ya getirildi. Cenazeyi almak için Gaziantep’e giden Nuray Koçan’ın dayısı Süleyman Öztürk, yeğeninin, Suruç’a bir grupla değil arkadaşıyla yoksul ailelerin çocuklarına yardım kampanyasına katılmak üzere gittiğini söyledi. 

Yeğeninin tek amacının ihtiyaç sahibi insanlara yardım etmek olduğunu ve bu nedenle bölgede bulunduğunu anlatan Öztürk, onun hiçbir siyasi partinin üyesi olmadığını dile getirdi. Süleyman Öztürk, Nuray Koçan’ın annesi ve babasının sağlık durumunun kötü olduğunu ifade etti.

Cenazeyi teslim almak için Gaziantep’te bulunduklarını aktaran Öztürk, ‘Yetkililer teslim ettikten sonra Bursa’ya götürerek defnedeceğiz. Herkes bunu bilsin; tüm tedbirlerimizi aldık, hiçbir siyasi parti bayrağı istemiyoruz. Cenaze töreninde hiçbir siyasi parti bayrağı açılmasına ve slogan atılmasına asla izin vermeyeceğiz. Kimseyle bir bağlantımız yoktur. Kimse cenazemizi kullanmaya kalkmasın’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X