Nuri Ergin’in oğlu Anıl Ergin firarda

Kamuoyunda ‘Karagümrük Çetesi’ olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Nuri Ergin’in, Edirne’de gözaltına alınan oğlu Anıl Ergin, sağlık raporu için götürüldüğü hastaneden kaçtı.

Nuri Ergin’in oğlu Anıl Ergin firarda

Hakkında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan Anıl Ergin, önceki gün Edirne Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürülen Ergin, buradan firar etti. Ergin’in 34 AK 1675 plakalı otomobille Kırklareli yönüne doğru kaçtığını belirleyen polis, Kırklareli polisine haber verdi. Ekipler otomobili Kırklareli Karahıdır Mahallesi Edirne Caddesi’ndeki bir alışveriş merkezinin otoparkında boş halde buldu. 

EMNİYET MÜDÜRÜ YÖNETTİ

Kırklareli’nde Anıl Ergin’in yakalanması için Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay’ın yönettiği operasyon başlatıldı. Polis, Ergin’in içinde olduğu öne sürülen bu kez 22 DC 979 plakalı otomobili takibe aldı. Bir süre devam eden kovalamaca sonucu otomobil Asilbeyli köyü yakınlarında şarampole devrildi. 

ANIL ERGİN YİNE KAÇTI

Ergin, kaza yapan otomobilden inerek kaçtı. Olay yerinden kaçmaya çalışan G.G. ile E.K. gözaltına alındı. Operasyonu genişleten ekipler, Ergin’e yardım ettiği iddia edilen kişilerin bulunduğu 22 UN 967 plakalı otomobili de takibe aldı. Otomobili durduran polis, S.K. ile İ.Ö.’yü de gözaltına aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X