Nürnberg istiyor

Başkan Ali Ay’ın, ‘Almanya’dan talibi var, gidebilir’ dediği Tomas Necid’le ilgili Bundesliga kulübüyle görüşüldüğü ortaya çıktı.

Nürnberg istiyor

Bursaspor’da uzun süredir takımdan ayrılması gündemde olan Tomas Necid’in durumu netleşiyor.

Geçen sezon yeşil beyazlı takımın en skorer ismi olan ancak bu sezon forma bulmakta zorlanan hatta bazı maçlarda 18 dışında kalan Çek forvet için yeşil beyazlılar, Nürnberg’le görüşüyor. Bundesliga 2’de mücadele eden Alman kulübüyle, Bursaspor yönetimi arasındaki pazarlığı devam ettiği ve hafta sonuna kadar netleşeceği öğrenildi.  

KUPADA 2 GOLÜ VAR

Bursaspor’un bu transfer karşılığında kasasına 2-2,5 milyon Euro arası bir bedel gireceği öğrenildi. Yeşil beyazlı takımın 2015-2016 sezonunda renklerine kattığı Necid, Bursaspor’dan 900 bin Euro kazanıyordu. Forma bulamadığı için Bursaspor’da mutsuz olan Necid, bu sezon sadece Akhisar Belediyespor’la oynanan kupa maçında 2 kez rakip fileleri havalandırmıştı. 27 yaşındaki oyuncu ligde 6 maçta 188 dakika forma şansı buldu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X