Nusret’in ünü Türkiyeyi aştı! Yıldızlarla aynı listeye girdi

‘Saltbae’ hareketiyle dünya çapında ünlenen Nusret Gökçe, başarısıyla Amerika’nın prestijli magazin dergisinde adından söz ettirdi.

Nusret’in ünü Türkiyeyi aştı! Yıldızlarla aynı listeye girdi

New York başta olmak üzere Dünya’nın en büyük metropollerinde restoranları bulunan Nusret Gökçe, bu kez işi ile değil özel yaşamıyla Amerika’nın gündeminde.

Hayran kitlesi giderek artan Nusret, New York Post dergisinin hazırladığı “En seksi ve gözde 25 bekar” listesine adını yazdırdı.

ÖZEL YAŞAMIYLA DÜNYA GÜNDEMİNDE

Nusret Gökçe başarısının yanı sıra özel yaşamıyla da dünyada gündem oldu.

35 yaşındaki iş adamı, New York Post’un hazırladığı ‘En seksi ve gözde 25 bekar’ listesine girerek farkını yine gösterdi.

EN SEKSİ VE EN GÖZDE BEKAR OLARAK GÖRÜLÜYOR

Kendine has eti tuzlama hareketiyle fenomen olan Nusret Gökçe, işindeki başarısının yanı sıra özel yaşamıyla da ABD basınının ilgisini çekti. 35 yaşındaki etçi, önceki gün New York Post’un hazırladığı ‘En seksi ve gözde 25 bekar erkek’ listesine girdi.

nusret-amerika-nin-en-seksi-ve-gozde-25-bekar-i-11079443_5670_m.jpg

“İŞİMLE EVLİYİM”

Övgü dolu sözlerle bahsedilen Gökçe, neden evlenmediği sorulduğunda ise işiyle evli olduğunu söyledi. New York ve Dubai’deki restoranları arasında mekik dokuyan Gökçe, ekledi: “Çok fazla çalışıyorum. Bazen aileme bile yeterli vakti ayıramıyorum. Bu yüzden kız arkadaş için de zamanım yok.”

nusret-amerika-nin-en-seksi-ve-gozde-25-bekar-i-11079443_7034_m.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X