Nüzhet Götüren’e son görev

Tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde önceki gün vefat eden Bursaspor’un ilk futbolcularından, kaptan lakaplı Nüzhet Götüren dün son yolculuğuna uğurlandı.

Nüzhet Götüren’e son görev

1935 doğumlu Nüzhet Götüren Çekirge 1.Murat Hüdavandigar Camii’nde öğlen kılınan cenaze namazının ardından Hamitler mezarlığında toprağa verildi. Akınspor’da santrfor olarak forma giyen ve 1963 yılında 5 kulübün birleşmesiyle kurulan Bursaspor’un ilk kadrosunda yer alan Nüshet Götüren Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği’nin doğal üyesiydi. 

Yüzme ve Sutopu’nda Türkiye şampiyonlukları da bulunan ve aynı zamanda Yüzme İl Temsilcisi Fatih Götüren’in babası olan Nüzhet Götüren’in cenaze namazına, Bursasporlu eski futbolcular Müfit Gürsu, Erdinç Kayan, Ahmet Kılıç, Yalçın Çimen, Adnan Yıldız, Gençlik ve Spor Hizmetleri eski il müdürlerinden Ömer Gümüş, yüzme antrenörleri, hakemler, kulüp temsilcileri, GHSİM personeli, sevenleri ve ailesi katıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X