O anlar MOBESE kameralarına yansıdı

Bursa’da virajdan dönmek isterken yanlışlıkla fren yerine gaza basan 23 yaşındaki Kübra Simay Omak, dere yatağına uçtu.

O anlar MOBESE kameralarına yansıdı

Kübra Simay Omak ve yanındaki kardeşi 10 yaşındaki Serhat Omak, kazayı şans eseri sıyrıklarla atlattı. Kaza, Mobese kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, kontrolden çıktıktan sonra hızla üzerine gelen otomobilin önünden geçmesini izleyen bir yayayın soğukkanlı davranışı dikkat çekti.

Kaza, geçen 13 Ağustos günü merkez Yıldırım İlçesi Gökdere Bulvarı’nda meydana geldi. Setbaşı yönüne giden Kübra Simay Omak, virajı dönmek isterken, yönetimindeki 16 NH 188 plakalı otomobilin yanlışlıkla fren yerine gazına bastı. Konrolden çıkıp savrulan araç, banketi aşarak Irgandı Deresi yatağına uçtu. 

Ters dönen otomobilden Kübra Simay Omak ve yanında bulunan kardeşi 10 yaşındaki Serhat Omak, şans eseri sıyrıklarla çıktı. Kazayı haber alarak olay yerine gelen infaz koruma memuru baba Suat Oymak ise olay yerine bir an önce ulaşmak için panik içinde 2 metre yükseklikten atlayınca düşüp sol bacağını kırdı. Daha sonra ambulanslarla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Mudariye Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Bu kaza, Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne ait Mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Olay anında yolda yürüyen bir kişinin, kontrolden çıkıp hızla üzerine gelen otomobilin önünden geçip dereye yuvarlanmasını soğukkanlı bir şekilde izlemesi dikkat çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X