‘O bir mafya babası’

ABD Başkanı Donald Trump’ın görevden aldığı eski FBI Direktörü James Comey, ‘gerçeklere bağlılığı olmayan’ diye nitelendirdiği Trump’ı ‘mafya babasına’ benzetti.

‘O bir mafya babası’

Comey’in kaleme aldığı ve önümüzdeki hafta piyasaya sürülecek olan ‘Daha Yüksek Bir Sadakat’ adlı kitap, daha kitapçı raflarında yerini almadan, Amerikan kamuoyunun gündemine oturdu.

Comey, 304 sayfalık kitabında, Başkan Trump’ı ‘etiklere ve doğrulara bağlı olmayan, kendisine koşulsuz sadakat isteyen bir mafya babası gibi’ diye niteledi.

KOVMAK BÜYÜK ONURDU

ABD Başkanı Trump ise görevden aldığı eski FBI Direktörü James Comey’e yönelik Twitter’dan sert mesaj verdi. Trump, “Zaten Washington’da hemen herkes çıkardığı berbat iş yüzünden kovulması gerektiğini düşünüyordu ta ki gerçekten kovulana dek.

Kongre’ye yalan söyledi. O zayıf ve samimiyetsiz, yapmacık biri ve zamanla kanıtlandığı gibi korkunç bir FBI Direktörü. James Comey’yi kovmak benim için büyük onurdu” mesajını paylaştı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X