‘O dizide oynamam’

Yeni sezonda ‘Paramparça’ dizisine dahil olacağı konuşulan usta oyuncu Nebahat Çehre, bu yönde çıkan haberlere çok sinirlendi.

‘O dizide oynamam’

Bir arkadaşıyla İstanbul sokaklarında görüntülenen Nebahat Çehre gazetecilerle sohbet etti. 

‘Paramparça’ dizisinde, Dilara’nın Amerika’da yaşayan annesini canlandıracağı yönünde çıkan haberler sorulan Çehre, ‘Bana teklif gelmedi, gelse bile kabul etmem. Benim ne kadar seçici olduğumu biliyorsunuz. Üçüncü sezonu başlayacak bir dizide yer almam. Gerçekten çok ayıp ettiler. Kim çıkarıyor bu haberleri anlamıyorum’ dedi. 

FARKLI İŞLERLE KARŞINIZDA OLACAĞIM

Nebahat Çehre, bu sohbetten bir gün sonra medya kuruluşlarına bir basın açıklaması gönderdi. Çehre açıklamasında, ‘Son günlerde birçok mecrada hakkımda aslı olmayan haberler yer almaktadır. Bu yıl ‘Paramparça’ adlı dizide yer alacağım belirtilmiştir. Beğenerek takip ettiğim dizi olmasına rağmen, ben bu yıl farklı ve yeni başlayacak birkaç heyecanlı işle karşınızda olmayı planlıyorum’ şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X