O eski halinden eser yok şimdi!

Geçmiş yıllarda Bursaspor deplasmanına gelen takımlar korkar, çekinirdi. Peki ya şimdi?

O eski halinden eser yok şimdi!

Timsah, yeni mabedinde oynadığı 9 lig maçından sadece 3’ünü kazanabildi. 4 kez rakipleriyle yenişemeyen yeşil beyazlıların aldığı sonuçlarla birlikte ortaya koyduğu vasat görüntü ilerisi için endişe verdi. 

Spor Toto Süper Lig’in 2.haftasında evinde Medipol Başakşehir’e 2-0 mağlup olan Bursaspor’da ortaya konulan vasat futbol da büyük hayal kırıklığı yarattı. 90 dakika kazanmak için hiçbir şey yapmayan, pozisyona giremeyen yeşil beyazlılar sahayı protesto eşliğinde terketti. Bursaspor’un yeni stadyumu Timsah Arena’daki performansıda adeta yerlerde. Yeni mabedinde 9 lig karşılaşmasına çıkan yeşil beyazlılar sadece 3 kez kazanabildi. 

4 BERABERLİK VAR

Geçtiğimiz sezon açılış maçında Trabzonspor’u 4-2 ardından Çaykur Rizespor’u 1-0  ve Kasımpaşa’yı 4-1 mağlup eden Bursaspor, Fenerbahçe, Başakşehir, Galatasaray ve Torku Konyaspor’la ise puanları paylaşmıştı. Bursaspor, Timsah Arena’daki 2 mağlubiyetini ise Abdullah Avcı yönetimindeki Başakşehir ve Cihat Arslan’ın çalıştırdığı Akhisar Belediyespor’dan aldı. 

3 KADER MAÇ

Geçmiş yıllarda evinde oynadığı maçlarda rakiplerine korku salan Bursaspor’un şuanki durumu ilerisi için endişe verdi. Alınan sonuçlarla birlikte sahadaki isteksiz görüntü camiada büyük tepki çekti. Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bursaspor, ardından Timsah Arena’da sırasıyla Kayserispor ve Kasımpaşaspor’u konuk edecek. Bu 3 randevu bir anlamda Timsah’ın ligdeki kaderini de etkileyecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X