O fotoğraf kriz çıkardı: Salak salak konuşup canımı sıkma!

Ünlü model Didem Soydan, sosyal medya hesabından paylaştığı bornozlu fotoğrafına Sinem Umaş tarafından yapılan yorumu görünce çileden çıktı.

O fotoğraf kriz çıkardı: Salak salak konuşup canımı sıkma!

Model Didem Soydan, önceki gün bir markanın tanıtımı için peluş üzerine oturarak bornozlu poz verdi. 

“HAYVANIN CESEDİNİN ÜZERİNE OTURMAK”

Soydan’ın paylaşımını gören eski gelin adayı Sinem Umaş, “Bir hayvanın cesetinin üstünde oturmak senin vizyonundaki birinin bunun yapmaması gerek ya. Biraz duyarlı olun artık sene oldu 2020.” diyerek eleştirdi.
 

“SALAK SALAK KONUŞUP CANIMI SIKMA”

Umaş’ın sert eleştirisine tepkisiz kalmayan Didem Soydan, “Hayvan ceseti? Hadi salak salak konuşup canımı sıkma tatlı kız. Peluş bu istersen link vereyim.”diyerek sert çıktı.
 

BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Didem Soydan’ı bilmeden eleştiren Sinem Umaş, kısa sürede tepkilerin odağı oldu. Umaş kendisine gelen hakaret içerikli mesajları sosyal medya hesabından paylaşarak “Bak bunları üşenmeden bir bir şikayet ediyorum. Her yazanı yayınlayacağım. Bana bir sürü mesaj gelmiş gerçek kürk diye. Hakaret etmedim ve zaten ‘salak salak konuşma’ diye paylaşım yapmadan da insan gibi paylaşım yapabilirdi al bunlar da ondan gelen hakaretler.” dedi.
 

 
 

Sinem Umaş

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X