O hain Bursa Polisi tarafından yakalandı

PKK lideri Murat Karayılan ile 2015 yılında görüşerek örgüt içerisinde bulunan MİT, Emniyet ve Jandarma istihbarat elemanlarının listesini vererek ajanları deşifre ettiği iddia edilen FETÖ’nün eğitim İmamı Cemal Bulut, Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarl

O hain Bursa Polisi tarafından yakalandı

BÜLENT CİVANOĞLU / OLAY

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ilk olarak Kanun Hükmünde Kararname ile kapatılan bünyesinde 8 adet eğitim kurumu barındıran Yeşilırmak Keşkeşan Eğitim İşletmesi yöneticisi ve öğretmeni 27 kişiyi gözaltına aldı. 47 adrese baskın düzenleyen polis gözaltına alınan bazı kişilerin FETÖ’nün haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu ortaya çıktı. 

Öğrencilere fizik dersinde  FETÖ propagandası yapan öğretmen yakalandı

Özel bir dershanede fizik öğretmeni olarak ders veren A.K. sınıfta öğrencilerine Fetullah Gülen’in vaazlarını seyrettirerek örgüt propagandası yaptı. Bu propagandadan rahatsız olan öğrenciler cep telefonu ile öğretmeni ve Fetullah Gülen’in vaaz görüntüsünü çekerek durumu ailelerine bildirdiler. Velilerin şikayeti üzerine gözaltına alınan A.K.’nin evinden bir adet ruhsatsız tabanca, FETÖ’nün üst rütbe imamlarında bulunan  Fetullah Gülen, tarafından imzalanmış KITMİR duası panosu, yine Fetullah Gülen’in  el yazısı ile “Neylesin “isimli şiiri ele geçti. 

O hain Bursa Polisi’nce yakalandı

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri örgütün Eğitim İmamı olarak bilinene ve FETÖ’nün bir çok okulunda yöneticilik yapan Cemal Bulut’u İstanbul’da saklandığı evde gözaltına aldı.  aldı. Cemal Bulut’un 2015 yılında Kandil’e giderek PKK lideri Murat Karayılan ile görüştüğü ve bölücü örgüt içerisinde bulunan MİT, Emniyet ve Jandarma ajanlarının listesini PKK’ya verdiği  Örgütün bu listede bulunan kişileri deşifre ederek infaz ettiği iddia edilmişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X