O kadar da salak değilim!

Sahnede giydiği dünyaca ünlü markalara ait kıyafetleri kendi tasarımıymış gibi lanse ettiği gerekçesiyle eleştirilen Hadise, iddialara sert cevap verdi.

O kadar da salak değilim!

ÜZERİNDE DEĞİŞİKLİKLER YAPIYORUM

Önceki gece verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hadise, sahnede giydiği kıyafetleri ünlü markalara ait olmasına rağmen kendisinin tasarladığı yönünde çıkan haberleri eleştirdi. Böyle bir açıklama yapmadığını hatırlatan Hadise, Elbette satın aldığım kıyafetler üzerinde kendime göre değiyiklikler, tadilatlar yapıyorum. Afedersiniz ama başkasının tasarladığı elbiseyi ben tasarladım diyecek kadar salak değilim’ dedi. 

BENİM DE HEYKELİMİ YAPSINLAR

Bir çok ünlü gibi kendisinin de Madame Tussauds Müzesi’nde balmumu heykelinin sergilenmesini arzu ettiğini dile getiren Hadise, “Henüz böyle bir teklif almadım. Ancak olursa gurur duyarım ki bence Hadise’nin heykeli olmalı” dedi.
Öte yandan 2021 yılının sonuna kadar bayram, yılbaşı gibi konser organizasyonlarının şimdiden planlandığını ve boş zamanı olmadığını dile getiren Hadise, kendini sürekli yenilemeye çalıştığının altını çizdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X