O karakterlerin hepsi Bursalı

Önceki akşam Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda hemşehrileriyle buluşan Ata Demirer, bugüne dek gerek sahnede gerekse sinemada canlandırdığı tüm tiplemelerin Bursa’da yaşayan gerçek karakterler olduğunu söyledi.

O karakterlerin hepsi Bursalı

MEĞER ONLARI DA YANIMDA GÖTÜRMÜŞÜM

Uluslararası Bursa Festivali’, önceki akşam ‘Ata Demirer Gazinosu’na ev sahipliği yaptı. Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’ndaki muhteşem gösteri öncesi samimi açıklamalarda bulunan Demirer, ‘Beni Çanakkaleli sanıyorlar. Oysa ben Bursalıyım. Bugüne dek canlandırdığım tiplemelerin hepsi Bursa’da yaşadığım dönemde tanıdığım Deliormanlı, Kırcaalili, çarşıdan, pazardan sevdiğim abilerim. Meğer ben odnları burdan İstanbul’a giderken dağarcığımda götürmüşüm. Zamanr içinde tiplemeler olarak tek tek ortaya çıktılar’ dedi.

YAŞLANMADAN YENİ ŞEYLER YAPMALIYIM

Eyvah Eyvah filmleriyle büyük beğeni toplayan Ata Demirer, serinin devamını getirmeyeceğini de Bursa’da açıkladı. Demirer, ‘Eyvah Eyvah’a devam etmek ekonomik bir garanti. Ama hayat geçiyor yaşlanıyorsunuz. Yüzüm değişip, malzeme eskimeden yeni şeyler yapmak daha iyi’ dedi. Gösterisi büyük ilgil gören Demirer için Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nun koridorlarına ek 600 sandalye daha yerleştirildi. Sanatçı yaptığı esprilerin yanısıra operadan arabeske uzanan repertuvarıyla büyük alkış aldı.

ÜNAL ÖZBAY

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X