O kitabın yazarı, ‘Çocuklar Duymasın’da

Artırılmış Gerçeklik teknolojisi ile yazdığı ‘Değer Odaklı Satış’ kitabı ile yapımcı ve senarist Birol Güven’in dikkatini çeken Ümit Ünker, Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Çocuklar Duymasın’ın kadrosuna katıldı.

O kitabın yazarı, ‘Çocuklar Duymasın’da

Birol Güven’in 360’ta sunduğu ‘Gelecek Geliyor’ adlı programa katılan ve çıkardığı kitapla ünlü yapımcıyı şaşırtmayı başaran Ümit Ünker, programın ardından Güven’den rol teklifi aldı.

ÇILGIN YAZAR ‘GİRİŞİMCİ ÜMİT’ OLDU

Birol Güven’in ‘çılgın yazar’ olarak tanımladığı Ünker, ‘Girişimci Ümit’ karakteri ile ‘Çocuklar Duymasın’ın kadrosuna katıldı. Havuç (Baran Erdoğan) ve Meto’nun (Caner Karaüç) en yakın arkadaşı olan Ümit, teknoloji odaklı yeni iş girişimleri ile diziye farklı bir soluk getirecek.

“BAMBAŞKA BİR DÜNYA İLE BULUŞTUM”

Birol Güven ile tanıştıktan sonra yaşadıklarının kendisine hayal gibi geldiğini belirten Ümit Ünker, “Uzun yıllar birçok şirkette yöneticilik yaptım. Son 5 yıldır da yüzlerce kurum ve markaya eğitimler veriyorum. Kendimi bildim bileli kurumsal hayattayım. ‘Çocuklar Duymasın’ dizisiyle bambaşka bir dünyayla buluştum. Dizide rol almak hayatımda bambaşka bir renk ve heyecan oldu” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X