O kupa Bursa’da kalacak

Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Emin İmen ile başarılı sporcular Sedef, Aylin, Selen, Birgül ve Duygu, tarihi maç öncesi oldukça iddialı mesajlar verdi…

O kupa Bursa’da kalacak

RECAİ UYSAL

CEV Challenge Cup’ta bugün tarihi bir maça çıkacak Büyükşehir Belediyespor’da keyifler yerinde. Avrupa’da final oynayarak önemli bir başarıya imza atan yeşil beyazlılar, bugün Rusya’da oynayacağı final ilk maçında avantajlı bir skor yakalamak istiyor. Dün Ekaterinburg’u gezen Altın kızlar, Bursa’ya galibiyetle dönüp, kupayı evde bırakacaklarını söylediler. 

ENDİŞELENMEYİN KAZANACAĞIZ

Takımın genç oyuncuları Sedef Sazlıdere, Aylin Sarıoğlu, Selen Kafadar, Birgül Güler ve Duygu Düzceler, kupa için ellerinden geleni yapacaklarını ederek, ‘İlk maç önemli. Burada hem moral bulmak hem de avantaj yakalamak istiyoruz. Pazar günü de Bursa’da taraftarımızın desteğiyle kupaya kazanmayı hedefliyoruz. Önemli bir başarı kazandık ama kupayı Bursa’da bırakmak istiyoruz” şeklinde konuştular.

TARAFTAR DESTEĞİ ÖNEMLİ

Antrenör Emin İmen de, “İlk hedefimiz olan finale ulaştık. Ancak, işimiz daha bitmedi. Önce Rusya’da oynayacağımız maçta avantajlı bir skor yakalamak istiyoruz. Ancak, ne olursa olsun düğüm Bursa’da çözülecek. Taraftarımızın da desteğiyle Bursa’ya bir ilk daha yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X