O Ses Türkiye’de flaş değişiklik!

tv8 ekranında izleyicilerle bu sezon boyunca Cumartesi ve Pazar akşamları buluşan O Ses Türkiye yarışması için son dakika bir değişiklik yapıldı.

O Ses Türkiye’de flaş değişiklik!

Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Murat Boz ve Hadise’nin jüri üyesi olduğu, Acun Ilıcalı’nın moderatörlüğünü üstlendiği O Ses Türkiye 23 Aralık Pazar akşamı Masterchef Türkiye yarışmasının finali nedeniyle ekranda yer alamayacak.

tv8’in instagram hesabından yapılan duyuruda ise O Ses Türkiye, Pazartesi ve Salı akşamları izleyicilerle tv8’de buluşacak.

Peki bu düzenleme kalıcı mı yoksa sadece bu haftaya özel mi?

Zira bu sezon Pazartesi ve Salı akşamları Masterchef Türkiye ekrana geliyordu. Program 2019 yılında da devam edecek ama bir süre ara verilecek. İşte bu arada acaba O Ses Türkiye Cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı günleri olmak üzere 4 gün mü ekranda yer alacak? Yoksa Hafta sonu yerine Pazartesi ve Salı günleri mi ekranda olacak?

İşte bu sorular akıllara takılı kaldı.

Ayrıca Pazartesi akşamı Çukur ve Söz, Salı akşamı da Kadın ile Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileriyle müthiş bir yarış yapılacak.

O Ses Türkiye bu yarışta nasıl bir performans sergileyecek merakla bekleniyor.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X