O Ses Türkiye’den ayrıldı! Yerine kimin geleceği belli oldu!

Acun Ilıcalı’nın Hadise’nin O Ses Türkiye’de olmayacağının açıklanmasından ardından yerine kimin geleceği ise belli oldu. İşte detaylar…

O Ses Türkiye’den ayrıldı! Yerine kimin geleceği belli oldu!

2019 yılında Ebru Gündeş’in eşi Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı iddiası nedeniyle O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri üyeliğinden ayrılan popçu Hadise’nin yerine gelecek ünlü isim belli oldu.

Acun Ilıcalı’nın Hadise’nin O Ses Türkiye’de olmayacağının açıklanmasından ardından yerine kimin geleceği de merak konusu olmuştu.

O ismin ise ünlü popçu Gülşen olduğu konuşuluyor. Gülşen’in Ebru Gündeş, Beyaz ve Murat Boz’lu jürinin dördüncü ismi olmaya sıcak baktığı öğrenildi.

Ne olmuştu? 

Ebru Gündeş, “Başka kadınlarla ilişkisi var” diyerek eşi Reza Zarrab’a boşanma davası açtı. Zarrab’ın yasak aşk yaşadığı kadınlardan birinin Ebru Gündeş’in yakın arkadaşı Hadise olduğu ileri sürüldü. Ve Gündeş, 11 yıllık eşi Reza Zarrab’tan boşandı.

Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan Hadise, “Ramazan gününde bana bunu yaşatanlardan hesabını soracağım” demişti.

GerçekGündem

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X