‘O Ses’i topa tuttu

Bugüne dek magazin dünyasından uzak duran şarkıcı Cem Adrian, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, ‘O Ses Türkiye’ jürisini yerden yere vurdu.

‘O Ses’i topa tuttu

KOLTUKLARLA UTANMAZCA OTURUYORSUNUZ

Müzik dünyasında kendine has tarzıyla dikkat çeken Cem Adrian, ‘O Ses Türkiye’ jürisini topa tuttu. Adrian, ‘Müziğe aşık ruhlara umut ve ışık sunuyorsunuz. Sonra o güzel insanlar sizden medet umuyor. Siz onları sadece yarıştırıp, karşı karşıya getirip, kırıp, döküp sevdikleri önünde kaybettirip, incitip, bununla para kazanıyorsunuz. Hayalleri, umutları, geçmişleri ve gelecekleri umrunuzda değil. O koltuklarda utanmazca oturup bunu yapıyorsunuz’ dedi.

HİÇ BİR ZAMAN MEDYA YALAKASI OLMADIM

Sözlerine, ‘Fani dünyada insanların umutlarını söndürüp, gözyaşlarıyla beslediğiniz reytinglerden kazandığınız her maddi şeyin hesabını ödemenizi diliyorum’ diyerek devam eden Cem Adrian, bu açıklamayı neden yaptığını da dile getirdi. Medyadaki duruşu konusunda çizgisini koruyacağını belirten Adrian, ‘Hiçbir zaman medya yalakası olmadım. Bu kokuşmuş sistemle hiç işim yok. Kim kör kim sağır bilemiyorum ama ben dilsiz değilim’ diye konuştu.

Cem Adrian, ‘Eleştirdiğim o insanlar ne yaptıklarının farkında. Yer farkında, gök farkında. Gerçek doğru bir tane’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X