O sürücü suç makinesi çıktı

Yalova Yolu’ndaki ünlü köfteciye dalan sürücünün, Demirtaş’ta işlenen cinayetin faili olduğu ortaya çıktı. Yaralı ele geçirilen zanlının, kaza yaptığı aracı da Alemdar’da gasp edip sahibini 3 kurşunla yaraladığı belirlendi.

O sürücü suç makinesi çıktı

OKTAY KAYALAR

Fabrika işçisi olan Gürbüz Kömür’ün (53), cumartesi günü Demirtaş Mahallesi’nin Tepecik mevkiindeki tarlada cansız bedeni bulundu. Akçağlayan Mahallesi’nde oturan Kömür’ün, yapılan inceleme sonunda tabancayla kalbinden vurulduğu ortaya çıktı. Ekipler, olayın falini belirleyebilmek için araştırma başlattı.

BUNUN GÖZÜ DÖNMÜŞ

Polis, Demirtaş’taki cinayeti soruştururken gece Alemdar Mahallesi’nde Yusuf’un Ay’ın 3 kurşunla vurulduktan sonra aracının gasp edildiği bilgisi geldi. Gasp edilen araç, saat 23.00’de ekipler tarafından Yalova Yolu’nda görülünce kovalamaca başladı. Polisten kaçarken direksiyon hakimiyetini kaybeden Okan Aksu’nun (36) kullandığı araç, Köfteci Yusuf’a daldı.

NEYSE Kİ YAKALANDI

Ortalık bir anda savaş alanına döndü. 2’si ağır tam 13 kişi yaralandı. Yaralılar arasında, polisten kaçan  Okan Aksu da vardı. Aşırı alkollü olan Okan Aksu, tedavi için götürüldüğü hastanede gözaltına alındı. Yapılan kimlik incelemesinde Aksu tam bir suç makinesi çıktı. Demirtaş’taki cinayet ile Alemdar’da yaşanan gasp ve yaralama olaylarının fali olan Aksu’nun tam 15 suçtan arandığı ve hakkında 8 yıl da kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.

İKİSİNİ DE TANIMIYOR

Suç makinesi Okan Aksu’nun, öldürdüğü fabrika işçisi ile yaraladığı kişiyi hiç tanımadığı belirtildi. Gürbüz Kömür’ün aracını Merinos yakınlarında durduran Aksu, otomobile bindikten sonra fabrika işçisini içki içmek için Demirtaş’a götürdü. Kömür’ü tek kurşunla öldürüp cesedini tarlaya atan zanlı, gasp ettiği aracı ise Çırpan Mahallesi’nde terk etti.

Bir gün sonra yine hiç tanımadığı Yusuf Ay’ın aracına aynı şekilde binen Okan Aksu, onu da öldürmek istedi. Güneştepe’de oturan Ay’ı yolda yaralı bırakan Okan Aksu, gasp ettiği araçla Gemlik’e kaçarken ekipler peşine düştü. Aksiyon filmlerini arıtmayan firar girişimi 13 kişinin yaralandığı kazayla son buldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X