O tacizci serbest kaldı

Zonguldak’ta, lise öğrencisi 18 yaşındaki G.A.’nın, kendisini elle taciz ettiği gerekçesiyle yumruk atıp yaraladığı seyyar satıcı 41 yaşındaki Süleyman K., hastanedeki tedavisinden sonra taburcu oldu. Gözaltına alınan Süleyman K., ’Taciz’ suçundan çıkarıl

O tacizci serbest kaldı

Olay, dün akşam saatlerinde Mithatpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. 2 ay yaptığı boksu 1.5 yıl önce bırakan lise 3’üncü sınıf öğrencisi G.A., annesiyle birlikte eve giderken, daha önce kendisini elle taciz ettiğini ileri sürdüğü Süleyman K. ile karşılaştı. G.A., iddiaya göre tartıştığı Süleyman K.’ya yumruk atıp itti. Alkolün de etkisiyle yere düşerek hafif yaralanan Süleyman K.,Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede alkol testi yaptırmayan, ancak dokturun ’Alkollüdür’ şeklinde rapor tuttuğu Süleyman K., 10 saat müşahade altında tutulduktan sonra taburcu edildi.

’İFTİRA ATTILAR’

Seyyar tezgahta çakmak satan Süleyman K., polis tarafından gözaltına alındı ve ifadesinden sonra adliyeye sevk edildi. Cumhuriyet Savcısı’nın, ’Taciz’ suçlamasıyla tutuklanması istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk ettiği Süleyman K., mahkemedeki ifadesinde suçlamayı kabul etmedi. ’Adam öldürme’ suçundan 13 yıl hapis yatan ve 1 yıl önce tahliye olan Süleyman K., kendisine iftira atıldığını ileri sürerek, “Ben mağduru ellemedim. Ekmek çarpsın ki öyle bir şey yok. Ben suçsuzum. Bana niye yumruk attı onu da bilmiyorum” dedi.

Süleyman K., denetimli serbestlik şartı uygulamasıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Adliye çıkışında gazetecilere açıklama yapan Süleyman K., “Taciz iddiası yalan. Kendisini de tanımıyorum. Bana yumruk attı. Neden yumruk attığını bilmiyorum. Hiç tartışma yaşamadık. Kendisi direk geldi vurdu. Şikayetçi oldum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X