O takıma sol çektiler

Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, Fernandao’lu, Josue’li, Bakambu’lu, Belluschi’li takımı geride bıraktı. Kadro kalitesi ve oynanan futbol arasında dağlar kadar var. Ancak o dönem 16 hafta sonunda 26 puan toplayan Bursaspor, eleştirildiği, tartışıldığı bu

O takıma sol çektiler

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını 27 puanla 5.sırada tamamladı. Yeşil beyazlılar oldukça çalkantılı geçen 16 haftada çoğu zaman oynadığı futbolla eleştirildi, tartışıldı. Kazandığı maçlarda dahi tribündeki taraftarların yüreğini ağzına getiren Timsah’ın bir tek 15.haftadaki Antalyaspor’la oynadığı karşılaşmanın ilk yarısındaki futbolu camiayı mutlu etmişti.

YİNE 5.SIRADA

Bu kadar tartışmaların yaşandığı devrede Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, Volkan Şen’li, Jose Fernandao’lu, Filipe Josue’li, Cedric Bakambu’lu, Ozan Tufan’lı, Fernando Belluschi’li Şenol Güneş yönetimindeki Bursaspor’u geride bıraktı. O dönem Güneş yönetimindeki Bursaspor 16 hafta sonunda 26 puan toplamış ve yine bugünkü gibi 5.sırada yer almıştı.

ATILAN GOL DÜŞÜK

Gerek kadro kalitesi gerekse oynanan futbol anlamında şuan oldukça düşük bir seviyede olan Bursaspor’un 27 puan toplaması ve o takımı geride bırakması oldukça önemli bir başarı. İki takım arasındaki en dikkat cekici fark ise atılan gol sayılarında. Şenol Güneş yönetiminde rakip fileleri 31 kez havalandıran Timsah, bu sezon 20’de kaldı. Bursaspor o süreçte 19 gol yerken, bu sezon 17 kez rakiplerine fırsat verdi.

2014-2015

TAKIM       O      G     B     M    A    Y   P

Bursaspor   16     7     5     4    31   19  26

2016-2017 SEZONU

TAKIM       O      G     B     M    A    Y   P

Bursaspor   16     8     3     5    20   17  27

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X