Obama KİK ülkeleri temsilcileriyle buluştu

Barack Obama, Camp David Zirvesi için Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) ülkelerinin temsilcileriyle bir araya geldi.

Obama KİK ülkeleri temsilcileriyle buluştu

ABD Başkanı Barack Obama, Camp David Zirvesi için ABD’nin başkenti Washington’a gelen Körfez İşbirliği Konseyi (KİK) ülkelerinin temsilcileriyle çalışma yemeğinde bir araya geldi.

Beyaz Saray’da, Obama’nın ev sahipliğinde verilen yemeğe KİK Genel Sekreteri Abdullatif bin Raşid ez-Zeyani, Bahreyn Veliaht Prensi Salman bin Hamad el-Halife, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi ve Genelkurmay Başkan Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Zayed Al Nahyan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Nayif bin Abdulaziz Al Suud, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Umman Sultanlığı Kabine İşlerinden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Fehd bin Mahmud Al Said, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah’ın yanı sıra diğer yetkililer katıldı.

Zirvenin ikinci gününde KİK ülkelerinin temsilcileriyle başkent yakınlarındaki Camp David’de toplantılar yapacak Obama, zirvenin sonunda bir de basın toplantısı düzenleyecek.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X