Obradovic’ten Real Madrid maçı açıklaması

THY Avrupa Ligi’nde play-off turunda Real Madrid ile eşleşen Partizan’da nefesler tutuldu. Sırp temsilcisinin koçu Zeljko Obradovic, “Rakibimizi tanıyoruz. Onlar da bizi tanıyor. Final Four oynamak benim için çok önemli” ifadesini kullandı.

Obradovic’ten Real Madrid maçı açıklaması

Partizan’da nefesler tutuldu. Belgrad şehri, THY Avrupa Ligi’ndeki Real Madrid eşleşmesine odaklandı.

2014’ten sonra ilk kez Avrupa Ligi’ne dönen Sırp ekibi Partizan, henüz ilk yılında play-off’a kalmayı başardı.

Zeljko Obradovic yönetiminde normal sezonu 6’ıncı sırada tamamlayan Partizan, Madrid eşleşmesinden galip gelip, son 4 takım arasına kalmayı hedefliyor.

Sırp temsilcisinin koçu Obradovic, İspanyol deviyle oynayacakları çeyrek final serisi öncesi açıklamalarda bulundu.

Çok önemli bir meydan okumaya hazırlandıklarını belirten Obradovic, “Final Four oynamak benim için çok önemli” diye konuştu.

Normal sezonda oynanan Madrid’deki maçı kaybettiklerini hatırlatan Sırp çalıştırıcı, bu kez işlerin farklı olmasını umuyorum ifadesini kullandı.

Real Madrid’in çok derin bir kadrosu olduğunu belirten Zeljko Obradovic, “Madrid’de neler yapabileceğimizi görmek istiyoruz. En azından bu serinin ilginç olmasını bekliyorum.” dedi.

Obradovic, “Rakibimizi tanıyoruz. Onlar da bizi tanıyor. Oyuncularıma güveniyorum ve sorumluluk verdikçe daha da iyi olacaklarını düşünüyorum. Umarım izleyenleri etkileyen bir eşleşme olur” şeklinde konuştu.

Partizan, Avrupa Ligi’ndeki tek şampiyonluğunu 1992 yılında Zeljko Obradovic yönetiminde kazanmıştı.

Sırp temsilcisi, 3 maçı kazanan takımın Dörtlü Final’e (Final Four) kalacağı eşleşmede Real Madrid ile ilk iki maçta deplasmanda karşı karşıya gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X