‘Ocasio-Cortez’in vurulması lazım’  

ABD’nin Louisiana eyaletinde bir polis memuru, sonradan sildiği Facebook mesajında, ‘Aşağılık gerizekalı’ dediği Demokrat Partili Temsiciler Meclisi üyesi Alexandria Ocasio-Cortez’in ‘vurulması gerektiğini’ söyledi.

‘Ocasio-Cortez’in vurulması lazım’  

Cortez, ABD Başkanı Donald Trump’ın ‘Sevmiyorsanız bu ülkeyi terk edip geldiğiniz yere dönün’ dediği dört kadın Kongre üyesinden biri.

Gretna kentinde 14 yıllık polis memuru olduğu belirtilen Charlie Rispoli, Perşembe günkü mesajında İngilizce’de hem barda tüm grup üyelerine alınan içki hem de mermi anlamına gelen ’round’ sözcüğü üzerinde kelime oyunu yaparak ‘Ocasio-Cortez’in ikincisine ihtiyacı olduğunu’ yazdı. Cortez’in daha önce bir barda çalıştığı belirtiliyor.
Rispoli’nin tepkiler üzerine Cuma günü mesajını sildiği, ertesi gün de Facebook hesabını kapattığı belirtildi.
Geçen Kasım’da Temsilciler Meclisi’ne giren ve ABD tarihinde Kongre’ye seçilen en genç kadın üye olan 29 yaşındaki Ocasio-Cortez sık sık ölüm tehditleri aldığını açıklamıştı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X