Oda ve borsa başkanları İznik’te buluştu

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde Bursa ilindeki tüm oda ve borsaların katılımıyla düzenlenen ‘Ortak Akıl Toplantıları’nın 14’üncüsü İznik’te gerçekleştirildi.

Oda ve borsa başkanları İznik’te buluştu

HAYRİ ŞEN

 

İznik Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Remzi Topuk, BTSO Yönetim Kurulu üyeleri  İTSO yönetim kurulu başkanı Mahmut Dede ile ilçe oda ve borsa başkanları yer aldı.  

BTSO Başkanı Burkay, ortak akıl ve istişare kültürüyle hareket ettiklerini ve neredeyse her ay üst düzey bir toplantıya ev sahipliği yaptıklarını belirterek, ilçe oda ve borsaların da çalışmalarıyla bu toplantılara zenginlik kattığını dile getirdi. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da, “Birlikte hareket etmek, başarıyı beraberinde getirir. Bu birliktelik, medeniyetlere başkentlik yapan İznik’e de Bursa’ya da büyük değer katacak. BTSO olarak İznik’in ihtiyaçları konusunda destek olacağınızdan kuşkumuz yok” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X