Ödül bize yüklenen bir sorumluluk

`Ekonomik İlişkiler ve Finans Sektörü Birincilik Ödülü`nün sahibi olan Ekonomik Döviz`in Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş, “Bu ödül bize verilen bir sorumluluk” dedi.

Ödül bize yüklenen bir sorumluluk
AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK
 
Ekonomik Döviz AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Durmuş, kuruldukları yıldan bugüne kadar gerçekleştirilen ilkeli ve titiz çalışmanın sonucunda ödüle layık görüldüklerini söyledi.
 
Durmuş, 1993 yılından itibaren kurulu olan firmanın 2010’da yeniden yapılandırıldığını belirterek, Bursa’daki en eski ve deneyimli finans ekibine sahip olduklarını kaydetti. Geçtiğimiz hafta Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından düzenlenen ‘Ekonomiye Değer Katanlar 2014’ töreninde ‘Ekonomik İlişkiler ve Finans Sektörü Birincilik Ödülü’ne layık görüldüklerini hatırlatan Durmuş, “Ekibimizin ilkeli, özverili ve titiz çalışmaları, müşterilerimizin bize bağımlı kalması, hızlı ve uygun çözümler üretmemiz bizi rakiplerimizden ayıran özelliklerimiz oldu. Bu özellikler de bizi ödüllendirilme sürecine getirdi. Bu ödül bize verilen bir sorumluluk. Hızla gelişip daha fazla müşteriye ulaşma hedefindeyiz. Bizim için gurur verici ve çok önemli bir ödül” dedi.
 
DOĞRU VE İYİ YATIRIM
 
Şirketin ana faaliyet alanının müşterileri parasal ve teknik anlamda bilgilendirmek olduğunu vurgulayan Durmuş, “Öngörülerimizle müşterilerimizin doğru ve iyi yatırımlar yapmalarını sağlıyoruz. Onlara hızlı ve uygun şekillerde döviz alımı yaptırıyoruz” diye konuştu.
 
BİR KAÇ YIL DOLAR ŞANSLI
 
Kurlarla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Gürsel Durmuş, önümüzdeki birkaç yıllık dönemde doların daha şanslı olduğunu vurguladı. Durmuş, “ABD’nin tahvil alımından vazgeçmesiyle faiz artırımı gündeme gelecektir. ABD, doları sıktıkça dolar diğerlerine göre ön planda olacaktır” dedi.
 
MANTALİTE DEĞİŞTİ
 
Gürsel Durmuş, finans sektöründe farklı bakış açıları geliştiğini ifade ederek, “Sektörde mantalite değişti. Biz müşterilerimize portföylerinde mutlaka doların olması gerektiğini söylüyoruz. Bunu öneriyoruz zaten son dönemde doların alıcısı fazla olmaya başladı” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X