Ödüller verildi

Bursaspor ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu ‘Bursaspor Sevgini Kağıda Dök’ isimli şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törenle verildi.

Ödüller verildi

İlkokul 1 ve 2. sınıflar arası resim yarışmasında 1.’liği Gülin Yıldırım, 2.’liği Büşra Nur Tepe, 3.’lüğü Egemen Dinç elde etti. İlkokul 3 ve 4. sınıflar arası resim yarışmasında 1.’liği Gencer Şimşek, 2.’liği Zeynep Dönmek alırken, 3.’lüğü Sude Peksert ve Buse Bıyıker paylaştı. Ortaokullar Arası Resim Yarışması’nda Hasan Bakanoğlu 1.olurken, Kebire Kayan 2., Emre Demir 3.oldu. Ortaokullar Şiir Yarışması Eda Orcan 1., İkra Nur Demir 2., Süleyman Gezgin 3.’lüğü paylaştı. Liseler arası kompozisyon yarışmasında sıralama Pelin İçen, Beyza Özen ve Aysu Yurdagelen’den oluştu. Liselerarası hikaye yarışmasında ise Ayşenur Özdemir 1.oldu. 

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X