Ödülleri Bozbey ile paylaştılar

KKTC de düzenlenen 21. Uluslararası İskele Belediyesi Halk Dansları Festivali’nden 8 ödülle dönen Nilüfer Halk Dansları Topluluğu başarısını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaştı.

Ödülleri Bozbey ile paylaştılar

Nilüfer Halk Dansları Topluluğu  ulusal ve uluslararası alanda elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekledi. 25 kişilik ekip, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde İskele Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslar arası  Halk Dansları Festivali’nde performansıyla büyük beğeni topladı. 

Nilüferli ekip festivalde Kareografi ve En İyi Kotsum kategorilerinde  birincilik elde ederken, bir çol dalda ödüle değer görüldü. 

12 ülkenin katıldığı festivalde performanslarıyla alkışları toplayan Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’ndan Cevdet Yolcu, Zeybek kostümüyle bireysel performans sergiledi ve En İyi Kostüm kategorisinde birinci oldu.

Festivalde düzenlenen ülkeler arası güzellik yarışmasında Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’ndan Yavuz Sayar Erkekler Kategorisi’nde birincilik alırken, Kadınlar Kategorisi’nde de Simay Reyhan birinci oldu. Festivalde ayrıca Mert Çamur Jüri Özel Ödülü’nü alırken, Merve Pehlivan da Basın Güzeli seçildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden 8 ödülle dönen Nilüfer ekibi, başarısını Başkan Bozbey ile paylaştı. Nilüfer Halk Dansları Topluluğu, Başkan Bozbey’i Halk Evi’ndeki makamında ziyaret ederek ödüllerini sundular. Dansçıları kutlayan Başkan Bozbey, yıllardır Nilüfer Halk Dansları Topluluğu  ile gururlandıklarını ifade ederek, başarılarının devamını diledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X