Ödülü hak ettiler

Katıldıkları ulusal ve uluslararası turnuvalarda kürsüye çıkarak Yıldırım Belediyespor’un adını duyuran sporcular mayıs ayı meclis toplantısında onurlandırıldı.

Ödülü hak ettiler

Spora ve sporcuya verdiği destekle ilçedeki sportif kalkındırmayı hızlandıran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, başarılı sporcuları onurlandırmayı sürdürüyor.

Başkanı Edebali, yurt içi ve yurt dışı şampiyonlarda 6 branşta 17 madalya kazanan Yıldırım Belediye Spor Kulübü sporcularını mayıs ayı meclis toplantısında ağırladı. Başarı kazanan sporcuları her ay meclis toplantısında konuk ederek ödüllendirildiklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Katıldıkları yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarda elde ettikleri başarılarla Yıldırım’ı en iyi şekilde temsil ettikleri için sporcularımıza ve antrenörlerine teşekkür ediyorum” dedi.

KÜRSÜYE ÇIKTILAR

Uluslararası Karate Şampiyonası’nda birinci olan Abdullah Mingsar, Romanya’da düzenlenen Uluslararası Yıldızlar Güreş Turnuvası’nda 3. olan Ali Osman Erbay, Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda 1. olan Emre Bekir, aynı turnuvada 2. olan Görkem Kahraman ve 3. olan Berk Doğan, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve meclis üyeleri tarafından başarılarına göre tam, yarım, çeyrek ve gram altın ile ödüllendirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X