Ödülü hak ettiler

Yıldırım Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı’nda Bursa’yı başarıyla temsil eden sporcular onurlandırıldı.

Ödülü hak ettiler

Amatör sporlara verdiği destekle ilçenin adını uluslararası spor arenasında duyurmaya devam eden Yıldırım Belediyesi, başarılı sporcuları onurlandırmayı sürdürüyor.

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yurt dışında ve yurt içinde düzenlenen şampiyonlarda 3 branşta kupa ve madalya kazanan Yıldırım Belediye Spor Kulübü sporcularını Yıldırım Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis toplantısında konuk etti. Kazandıkları başarılarla Yıldırım’ın adını duyuran sporcuları her ay meclis toplantısında ağırlayarak ödüllendirdiklerini söyleyen Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak gençlerimize her alanda güvenimiz tam. Katıldıkları yurt içi ve yurt dışı organizasyonlarda elde ettikleri şampiyonluklar, kazandıkları kupa ve madalyalarla Yıldırım’ın adını duyuran bizleri en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

GURUR VERDİLER

Şampiyonalarda başarıyla mücadele eden ve kürsüye çıkarak gurur veren sporcular ödülü de hak ettiler. İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Boğaziçi İsmet Iraz Gençler Tekvando Şampiyonası’nda Balkan üçüncüsü olan Türk Milli Takımı’nda yer alan Ahmet Karaoğlu, 10. Mütareke Oyunları’nda şampiyon olan Yıldırım Belediyespor Tekvando Takımı, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Bursa Şampiyonası’nda birinci olan Ozan Çetin ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından organize edilen turnuvada il şampiyonu olan Fatma Övgüm İnce, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve meclis üyeleri tarafından ödüllendirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X