Ödülü hak ettiler

Temmuz ve ağustos ayında düzenlenen ulusal ve uluslararası organizasyonlarda Bursa’yı başarıyla temsil eden Yıldırım Belediyesporlu sporcular Başkan Edebali tarafından ödüllendirildi.

Ödülü hak ettiler

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, temmuz ve ağustos aylarında katıldıkları ulusal ve uluslararası şampiyonalarda derece elde eden Yıldırım Belediye Spor Kulübü sporcularını Eylül ayı olağan meclis toplantısında konuk etti. Yıldırım’ın artık her alanda olduğu gibi sporda da marka şehir haline geldiğinin altını çizen Başkan Edebali, “Sporcularımız katıldıkları yerel, ulusal ve uluslararası müsabakalarda üstün başarılar göstererek ilçemizin göğsünü kabartıyorlar. Bu başarıları yeterli görmeden başarı çıtasını daha yukarıya taşımalarını ve şampiyonlarımızdan bu başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

ÖDÜL VERİLDİ

Meclis toplantısında 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda atletizmde bronz madalya kazanan Şükrü Çetinkaya, Lüksemburg’da düzenlenen Masterlar Avrupa Tekvando Şampiyonası’nda bronz madalyayı boynuna takan Birol Delibaş, Rize’de düzenlenen 15 Temmuz Şehitlerini Anma Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası’nda  üçüncü olan Kenan Yılmaz ve Kenan Özdağ ödüllendirildi. Ayrıca Nevşehir’de düzenlenen Goalball 2. Devre maçları sonunda şampiyon olan Yıldırım Belediyesi Bursa Altınokta Görme Engelliler Spor Kulübü takımı sporcularına Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve meclis üyeleri tarafından ödül verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X