Oğlu babada Gülşen Uludağ’da

Anne olmasının ardından henüz 25 gün geçen Gülşen, bebeği Azur Benan’ı babası Ozan Çolakoğlu’na teslim edip Beyaz Cennet’te sevenleriyle buluştu.

Oğlu babada Gülşen Uludağ’da

FIRAT TORAMAN

Eşi Ozan Çolakoğlu’yla bebekleri ‘Azur Benan’ı 25 gün önce kucağına alan Gülşen, tıpkı hamilelik sürecinde olduğu gibi sahnelerden uzak kalamadı. Daha kırkı çıkmadan Whitefest kapsamında Uludağ’da konser veren Gülşen, ‘Hamileliğim boyunca durmadan çalıştım. Şimdi çok özlediğim sahnelerdeyim. Ancak bu arada bebeğim de burnumda tütüyor. Yol boyunca babası aradı ve telefondan oğlumu görebildim’ dedi.

OĞLUMU BAŞKASI İÇİN DOĞURMADIM

Bebeğine bakması için dadıların sırada olduğu haberlerini yalanlayan Gülşen, ‘Yazıldığı gibi dadılarımız yok. Çocuğumuzun hiç bir anını kaçırmak istemediğimiz için ona biz bakıyoruz. Ben çocuğumu bir başkası için doğurmadım. O yüzden de başkası büyütsün istemiyorum. Annelik görevimi yerine getirmekten zevk alıyorum’ diye konuştu. Gülşen, eşinin bebeklerine bir şarkı yazacağını belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X