Oğlum ben anneniz!

İstanbul’da tadına doyum olmaz bir konser veren Gülben Ergen, kendisini meraklı bakışlarla seyreden üç oğluna böyle seslendi.

Oğlum ben anneniz!

EVE GİDİP PİJAMALARIMIZI GİYECEĞİZ

Yeni albümü ‘Kalbimi Koydum’un ilk büyük konserini İstanbul Bostancı Gösteri Merkezi’nde veren Gülben Ergen, şarkılarını 2 bin 500 kişiye söyledi. Gülben Ergen’i izleyenler arasında annesi Gülser Bayar’la üç oğlu Atlas, Ares ve Güney Erdoğan da vardı. Sahneden bir ara oğullarına seslenen Ergen, ‘Oğlum ben anneniz. Nihat Odabaşı beni bu hale getirdi. Eve gidince yine pijamalarımızı giyip oturacağız’ sözleriyle güldürdü. 

HER ŞARKIDA FARKLI BİR KOREOGRAFİ

Büyük bir ekiple günlerce hazırlandığı konserine iddialı bir başlangıç yapan Gülben Ergen, sahneye havaya asılan ışıklı dev kalp maketine oturarak indi. Bu gösterisinde ‘Kalbimi Koydum’ şarkısını seslendiren sanatçı, konser için tercih ettiği Raisa ve Vanessa Sason kardeşler imzalı kıyafetleriyle göz kamaştırdı. Her şarkısını farklı bir koreografide sunan Gülben Ergen, halk konseri vermenin mutluluğunu dile getirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X