Oğlumla gurur duyuyorum

Oğlu Umut Kırca’nın yönettiği ilk film olan ‘El Değmemiş Aşk’ta rol alan usta sanatçı Oya Başar, en az genç yönetmen kadar heyecanlı ve gururluydu.

Oğlumla gurur duyuyorum

KARDEŞLERİ GALAYA GELMEDİ

Oya Başar’ın Levent Kırca’yla yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Umut Kırca’nın yönettiği ‘El Değmemiş Aşk’ın galası önceki akşam gerçekleşti.

Filmde konuk oyuncu olarak rol alan Oya Başar, ‘İnsanlar çocuklarıyla iftihar etmeyi çok sever. Oğlumun çektiği bir filmde rol almak benim için bir onur, bir keyif. Oğlumla gurur duyuyorum’ dedi. Öte yandan galaya Umut Kırca’nın kardeşleri Oğulcan ve Özdeş Kırca’nın neden katılmadığını soran gazetecilere Oya Başar, ‘Benim bir tane oğlum, bir tane de kızım var. Onlar Levent Bey’in ilk eşinden olan çocukları. Herkesin kendi tercihi’ dedi. 

ÇOK GÜZEL FİLM OLDU

Başrollerini Emre Karayel, Ceren Moray, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Cem Kılıç’ın paylaştığı filmi ‘El Değmemiş Aşk’ı öven yönetmen Umut Kırca “Kendimi methetmek istemem ama çok güzel bir film oldu’ dedi. Filmde iki aşk arasında kalan bir karakteri canlandıran Emre Karayel ise “Keşke her erkeğin başına gelse böyle bir şey diyorsunuz, iki  kadın mı benim için yarışıyor ben mi onlar için yarışıyorum belli değil. Bu film aslında tam bir aşk filmi” dedi. Romantik komedi tadındaki film, yarın vizyona giriyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X