‘Oğlumu görmek istiyorum’

Siirt’de şehit düşen jandarma çavuş Bahadır Aydın’ın Bursa’daki evinin bulunduğu mahalle bayraklarla donatıldı. Şehidin babası Muhsin Aydın ise taziyeye gelenlere, ‘Oğlumu görmek istiyorum, vallahi başka hiç bir şey istemiyorum.’ dedi.

‘Oğlumu görmek istiyorum’

Şiirt’in Şirvan ile Pervari ilçeleri arasında PKK’lı teröristlerin karayoluna döşedikleri bombayı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatması sonucu şehit olan 8 askerin aile ocaklarına ateş düştü.

Şehit askerler arasında bulunan kısa dönem asker 26 yaşındaki jandarma çavuş Bahadır Aydın’ın Bursa’da ki baba evinde de acı bekleyiş devam ediyor.

Bursa merkez Osmangazi İlçesi Akpınar Mahallesi’nde oturan Emine Zülfiye ve Muhsin Aydın çifti acı haberi aldıktan sonra adeta kendinden geçmiş durumda. Evin önünde sürekli ambülans bekletilirken, baba ve anne ise gözetim altında bulunduruluyor.

Yakınları ve vatandaşlar tarafından teskin edilmeye çalışılan acılı aileyi bu gün Vali Münir Karaloğlu ile Bursa Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Selfullah Saldık ziyaret etti. Ziyarette şehidin yakıları cenazenin çok gecikmeden Bursa’ya getirilmesini istedi.

 

‘ALLAH CANIMI ALSIN  BAŞKA BİR ŞEY İSTEMİYORUM’

Gözyaşları içinde ki acılı baba Muhsin Aydın’ı teskin etmeye çalışan Vali Karaloğlu ile Tümgeneral Selfullah Saldık’a yalvaran acılı baba; “Oğlumu görmek istiyorum, valla başka hiç bir şey istemiyorum. İstiyorsam Allah benim canımı alsın başka bir şey istemiyorum.” diyerek ağladı.

Bu arada şehit düşen jandarma çavuş Bahadır Aydın’ın evinin önünde sürekli Kur’an-ı Kerim okunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X