Oğluna koyacağı isimde dikkat çeken Erdoğan detayı

Bebeklerinin cinsiyetini büyük bir sevinçle öğrenen Alişan-Buse Varol çifti, oğullarına Erdoğan’ın büyük oğlu Burak Erdoğan’ın ismini koyacak.

Oğluna koyacağı isimde dikkat çeken Erdoğan detayı

Şarkıcı Alişan’ın evlenmesi için seferber olan sanat ve siyaset dünyasından en büyük destek Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelmişti.

Geçtiğimiz Mayıs ayında dünya evine giren Alişan-Buse Varol nikahına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, nikah törenine eşi Emine Erdoğan’la birlikte katılmıştı.

alisan-dogacak-ogluna-dugununde-nikah-11111540_7935_m.jpg

Alişan ve Buse çiftinin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu birlikte yapmıştı. Dünya evine giren Alişan, böylece 2016 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a verdiği sözü geç de olsa tutmuştu.

OĞLUNA ERDOĞAN’IN BÜYÜK OĞLUNUN İSMİNİ KOYACAK

Çiçeği burnunda çift evliliklerini bebekle taçlandırlar. Mutlu çiftin, dün heyecanla cinsiyetini öğrendikleri bebeklerine koyacakalrı isim belli oldu. Alişan kendini en mutlu gününde yalnız bırakmayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük oğlu Burak Erdoğan’ın ismini doğacak oğullarına koyacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X