Oğlunun ‘Açık poz verme’ dediği 50’lik model üstsüz poz verdi

İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley, oğlunun “Anne ne olur artık böyle poz paylaşma” ricalarına kulak asmayarak üstsüz fotoğraf paylaştı. Modelin üstsüz fotoğrafına yorum ve beğeni yağdı.

Oğlunun ‘Açık poz verme’ dediği 50’lik model üstsüz poz verdi

Son zamanlarda cüretkar pozlarını sosyal medya hesabından paylaşarak gündem olan Elizabeth Hurley, üstsüz fotoğrafıyla yeniden adından söz ettirdi. 53 yaşındaki Hurley, bu kez de üstsüz olduğu sanılan bir pozunu takipçileriyle paylaştı.

YORUM VE BEĞENİ YAĞDI

Hurley’nin bir şapkanın ardına gizlenerek çektiği üstsüz pozu takipçilerinden hem çok sayıda yorum hem de beğeni topladı.

OĞLUNUN RİCASINA KULAK ASMADI

İngiliz model ve oyuncu Elizabeth Hurley’nin sosyal medyada sık sık paylaştığı cüretkar pozlarına 16 yaşındaki oğlu Damian isyan etmişti. Hurley’nin oğlu annesinin bu tür pozlarından hoşlanmadığını ve artık buna bir son vermesini istediğini belirtmişti. İngiliz basınında yer alan haberlere göre 52 yaşındaki Hurley’in oğlu Damian, bu pozlar yüzünden arkadaşlarının kendisiyle alay ettiğini söyleyerek annesine “artık giyinik pozlar paylaşması için” yalvarmıştı.

aasas.jpg

YAPTIĞININ YANLIŞ OLMADIĞINA İNANDIRMAYA ÇALIŞIYOR

İddialara göre arkadaşlarının dalga geçtiği Damian, Hurley’nin paylaştığı bu pozlar yüzünden zor anlar yaşıyor. Elizabeth Hurley ise, oğlunu yanlış bir şey yapmadığı konusunda ikna etmeye çalışıyor. Elizabeth Hurley, kendisi gibi 50’li yaşlarındaki bir kadının seksi görünmesinin kötü bir durum oluşturmadığını oğlu Damian’a anlatmaya çalışıyor.

wwwqo.jpg

KENDİ BİKİNİLERİNİN TANITIMINI YAPIYOR

Oyunculuğun yanı sıra bikini tasarımcısı da olan Elizabeth Hurley, sosyal medyada paylaştığı pozları aracılığıyla kendi ürünlerinin tanıtımını da yapıyor.

hh-003.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X