Oğlunun doğumuna dört gün kala sevgilisini terk eden Tuncay’a dava şoku!

Eski sunucu Melis Sayım, hamileyken ayrıldığı sevgilisi eski futbolcu Tuncay Şanlı’ya oğlu için 20 bin TL’lik nafaka davası açtı.

Oğlunun doğumuna dört gün kala sevgilisini terk eden Tuncay’a dava şoku!

İstanbul Aile Mahkemesi’ne açılan nafaka davasında yer alan iddialara göre, Tuncay Şanlı hamileliği devam ederken 29 yaşındaki sevgilisi Melis Sayım’dan ayrılık kararı aldı.

Tuncay Şanlı oğlunun doğmasına 4 gün kala yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi. Asıl mesleği sunuculuk olan fakat hamile kalınca iş değiştiren Melis Sayım hamileliğinin son döneminde zor günler yaşadı.

ŞANLI’NIN ÇOCUKLARI İÇİN MADDİ YARDIMDA BULUNMADIĞINI İDDİA ETTİ

Melis Sayım, 4 Haziran’da Ömer adını verdiği bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Doğumun ardından Tuncay Şanlı oğlunu nüfusuna geçirdi. Hamileliği nedeniyle işini yapamadığını belirten Melis Sayım oğlunun emziren bir anne olarak hayatını idame ettirmeye çalıştığını kaydetti. Sayım, Tuncay Şanlı’nın çocukları için hiçbir maddi yardımda bulunmadığını ileri sürerek nafaka istedi.

hamileliginden-dolayi-is-degistiren-melis-sayim-11110942_9941_m.jpg

AYLIK 20 BİN TL NAFAKA TALEP ETTİ

Sayım, şikayet dilekçesinde Tuncay Şanlı’nın çocuğun masraflarını karşılanmadığını ve özel hayatına dikkat etmediğini öne sürdü. Tuncay Şanlı’nın aylık 100 bin TL kira getirisi olduğu belirten Sayım, oğlu Ömer Şanlı için dava tarihinden itibaren başlamak üzere aylık 20 bin TL nafaka ödenmesi istedi. Melis Sayım, doğum giderlerini de Şanlı’dan talep etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X