Öğrenci otobüsü uçuruma yuvarlandı!

Mersin’in Erdemli İlçesi’nde üniversite öğrencilerini doğa gezisine götüren midibüs, frenin boşalması sonucu önce jandarma aracına çarptı, ardından uçuruma yuvarlandı.

Öğrenci otobüsü uçuruma yuvarlandı!

Doğa gezisine giden Mersin Üniversitesi’nden bir grup öğrenci, gezi için Akdeniz Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen 33 PS 507 plakalı midibüsle yola çıktı. 

Öğrenciler, gidecekleri noktayı bilmediği için jandarmadan yardım istedi. Bunun üzerine bölgeye gönderilen jandarma aracı önden giderek öğrencilere eşlik etti.

46 yaşındaki Mehmet Yangın yönetimindeki midibüs, iddiaya göre saat 10.00 sıralarında Erdemli İlçesi’nin Hacı Halil Arpaç Mahallesi’nde freni boşalması sonucu kontrolden çıkarak önce önde giden jandarma aracına çarptı, ardından da uçuruma yuvarlandı. 

Can pazarının yaşandığı kaza yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralanan 12 öğrenci, ambulanslarla Erdemli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X