Öğrenci servisi kaza yaptı: 3’ü ağır 16 yaralı

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde öğrenci servisiyle otomobilin çarpışması sonucu 3’ü ağır 16 kişi yaralandı.

Öğrenci servisi kaza yaptı: 3’ü ağır 16 yaralı

Alınan bilgiye göre, sabah saat 07.40 civarında meydana gelen kazada Karagöz köyünden ilçedeki çeşitli okullara öğrenci taşıyan Hayati Özdemir yönetimindeki minibüs, ilçe merkezine giriş yaparken sürücüsü henüz belirlenemeyen otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle takla atan minibüsteki sürücü ile birlikte 16 öğrenci yaralandı.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, araçlarda yangın çıkma ihtimaline karşı Afşin Belediyesi itfaiye ekipleri önlem aldı. Çarpmanın etkisiyle araç altında kalan yaralılar, bir iş yerine ait iş makinesinin servis aracını kaldırmasıyla araç altından çıkartıldı. 

Yaralılar Afşin ve Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan 3 öğrenci Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek Hastanesi’ne sevk edildi.

Servis şoförü Hayati Özdemir ile birlikte yaşları 14-15 arasındaki isimleri belirlenen yaralılar şöyle:

Şengül Aydoğan, Yusuf Aydoğan, Ebubekir Ural, Gülkız Tecir, Mehmet Ali Görür, Fatih Aslaner, Cennet Aslaner, Kadriye Ceyhun, Nazlıcan Ceyhun, Nurkız Işık, Ayfer Aydoğan, Büşra Özdemir, Ebru Gülmez. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X